Dascalescu & CO

Servicii

Experienta acumulata prin prestarea ativitatilor specifice gestionarii procedurilor din domeniul insolventei comerciale aflate in portofoliul societatii a permis asigurarea unui nivel profesional remarcabil in domeniul de referinta.

Activitatile si serviciile profesionale oferite acopera o sfera larga de cuprindere in domenii de activitate cu reglementare de esenta in urmatoarele ramuri de drept: insolventa, financiar-bancar, comercial, maritim, transporturi si asigurari maritime si alte domenii conexe acestora.

Societatea beneficiaza de prestatiile unui colectiv de lucru compus din 10 persoane, precum si de colaborarea permanenta a unui grup de avocati, consilieri juridici si experti colaboratori, care au experienta practica indelungata, majoritatea fiind absolventi ai unor cursuri postuniversitare si/sau masterate in diverse domenii.

Pentru fiecare proiect in parte, societatea desemneaza personal specializat, in functie de complexitatea si de volumul de munca necesar, asigurandu-se atat titular de lucrare cat si supleanti care sa asigure continuitatea si permanenta contractului.

Echipa de lucru desemnata pentru fiecare proiect aflat in lucru, urmareste realizarea tuturor actelor si operatiunilor prescrise in normele de reglementare, activitatea in echipa si colaborarile cu ceilalti specialisti fiind guvernate de principiul legalitatii, eficientei muncii si profesionalismului remarcabil.

Scopul urmarit de societate in gestionarea procedurilor aflate in portofoliu consta in diminuarea efectelor economice determinate de starea de insolventa, aplicarea unei strategii de lucru apta sa gestioneze situatiile de criza si sa accelereze procedurile economice si legale, astfel incat recuperarea creantelor sa fie rapida si integrala.


despre noi

Mai multe detalii

servicii

Mai multe detalii

date de contact

Mai multe detalii


Pana acum am avut ca oaspeti   3044   vizitatori carora le multumim.

Copyright © 2000 - 2017 Dascalescu & CO SPRL