Dascalescu & CO

Despre noi

Exercitarea profesiei in cadrul societatii se realizeaza pe baza principiilor si regulilor fundamentale ale profesiei, care guverneaza intreaga activitate a membrilor sai si reprezinta concomitent atat drepturi cat si obligatii ale acestora in relatiile cu clientii.

In promovarea si dezvoltarea oricarei relatii sau activitati, societatea porneste de la ideea ca integritatea morala si secretul profesional reprezinta conditii absolut necesare pentru exercitarea profesiei, iar increderea fata de activitatea prestata nu poate exista daca nu este garantata confidentialitatea raporturilor profesionale.

Fiind inregistrata si activand de sapte ani de zile pe piata de profil, prin experienta si prestigiul profesional recunoscut titularului sau, avocat Elena Dascalescu, prin personalul component si colaborarile practicate cu firme sau alte cabinete din cadrul profesiei ori din alte domenii, societatea poate asigura servicii de calitate , in conditiile si cu respectarea formelor prescrise de lege.

Societatea are competenta si capacitatea de a asigura consultanta si asistenta juridica si financiara specializata persoanelor juridice, autoritatilor si institutiilor, precum si reprezentarea acestora in fata tuturor instantelor, de orice grad din tara, a institutiilor publice ori a autoritatilor pe plan local ori national.

De la data inregistrarii sale, respectiv din 18.10.2002, din momentul inscrierii sale ca membru al Filialei Constanta, societatea si-a desfasurat activitatea intr-un spatiu inchiriat in suprafata de 80 metri patrati, iar din luna iunie 2006 intr-un imobil proprietate personala a asociatului coordonator, la parterul imobilului avand in folosinta o suprafata construita de peste 300 metri patrati, imobilul fiind pozitionat in zona centrala a orasului.

Spatiul este dimensionat si compartimentat in mai multe birouri, unul dintre acestea fiind destinat intalnirilor si negocierilor cu clientii, creditorii, iar celelalte au destinatia de birou de lucru efectiv, pozitionarea lor asigurand independenta si accesul separat.

In dotarea SOCIETATII exista birotica necesara (aparate CANON- PIXMA, HEWLETT-PACKARD, toate cu functii de fotocopiere, printare si scanare, computere PENTIUM 4 conectate la reteaua Internet, computere potabile, doua autoturisme si alte dotari suplimentare necesare satisfacerii cerintelor de eficienta si operativitate ale activitatii.


despre noi

Mai multe detalii

servicii

Mai multe detalii

date de contact

Mai multe detalii


Pana acum am avut ca oaspeti   3036   vizitatori carora le multumim.

Copyright © 2010 - 2017 Dascalescu & CO SPRL